Instinctul nu poate să îi înșele! Alege Raw Paleo, pentru vitalitatea și sănătatea câinilor și pisicilor

Instinctul nu poate să îi înșele! Alege Raw Paleo, pentru vitalitatea și sănătatea câinilor și pisicilor

Redescopera prospețimea și energia pe care natura ți-o pune la dispoziție, cu hrana pentru animale Raw Paleo de la VetExpert

Te-ai gandit pentru o clipă cum astăzi, chiar poate prizonier într-o junglă urbană precum cea a marilor orașe, câinele tău își pierde nevoile și instinctele primare? Din fericire, chiar și viața în uriașele metropole ale lumii nu împiedica preaiubitul tau prieten patruped sa ramana conectat la   nevoile sale reale, cele care îi redau echilibrul și armonia.
Alimentația de înaltă calitate pe care o putem oferi companionilor noștri necuvântători este extrem de importantă. Rolurile hranei sunt multiple - ele se reflecta atat in menținerea sănătății, formei fizice cat și bunăstării lor; prin urmare, de fapt, acestea se vor regasi în starea de fericire a animalului.

Descoperă RAW PALEO de la VetExpert, in magazinul Petmax.ro
Te bucuri de o hrană super premium, pentru câini și pisici, bogată în carne proaspătă. Cu o compoziție simplă, un conținut ridicat de curcan proaspăt preparat și fără cereale. Adaugă și aditivi funcționali corespunzători și... acesta este RAW PALEO – o mancare ce respecta nevoile nutriționale ale câinilor pe care îi iubim atat de mult, în fiecare etapă a vieții.
De ce nu ar trebui sa te satisfaca și alte produse de pe piață?
Nu trebuie sa fii expert pentru a-ti da seama ca, din pacate, multe alimente pentru animale de companie nu sunt produse cu carne, ci cu:
- Componente de origine animală, prelucrate
Altfel spus, resturi vechi ce nu pot fi vândute pentru consumul uman, ce ajung în făina de carne uscată și oase.
- Cereale
Porumb măcinat și boabe de soia care nu doar ca nu sunt necesare pentru câine, dar sunt și incompatibile adesea cu sistemul digestiv al acestora.
- Grăsime de cea mai scăzută calitate
Nu va ganditi doar la sursele animale. Aici intra și diferite feluri de grăsimi animale și vegetale, de proastă calitate.
- Conservanți
- Arome artificiale
Concepute pentru a încuraja animalele de companie să mănânce... o mancare ce altfel ar fi complet neatractiva.


Solutia si abordarea RAW PALEO? 
Primul pas - un angajament venit din inima
Cand VetExpert si-a propus sa produca cea mai naturala si mai sanatoasa hrana de care pot sa fie în stare, aceasta a fost mai mult decat o formula de marketing. A fost o promisiune, menită sa rasune in urechile și mințile marii echipe; un juramant al cărui beneficiar sa fie miile de oameni și de animale de companie, de pretutindeni.

Al doilea pas - studierea “rădăcinilor”
Vet Expert RAW PALEO a fost o calatorie de exceptie - primii pasi au dus direct la temelia alimentației pentru câini și pisici. Aceasta fundatie a aratat ca ingredientele de înaltă calitate sunt punctul de plecare al acestei game. Cu RAW PALEO puteti avea parte de o alimentație sănătoasă pentru câini și pisici la fel cum aveti grijă de cei dragi. Zi de zi, ora de ora, masa dupa masa... an dupa an.

Al treilea pas - din Polonia, dincolo de orice granita
Chiar daca gama de produse este de provenienta poloneza, marca este globală; acum, aceasta este bine cunoscuta și apreciata în peste 40 de țări de pe mapamond.

Raw Paleo a fost creata de echipa științifică a VetExpert, prima din Polonia care a dezvoltat diete veterinare de o calitate incredibila pe piața globală. Aceasta a elaborat de la zero o gamă de preparate pentru animale, profesionale, apreciat inclusiv către medicii veterinari.

Al patrulea pas - recunoasterea, premierea si popularitatea
Implicarea da mereu roade! Astfel, gratie unor echipe de experți acreditati în nutriție pentru câini și pisici, oameni de știință și veterinari au lucrat la rețeta RAW PALEO. Rezultatul este un segment aparte de produse, menite sa hraneasca animalele de companie cu ...plăcere.

De-a lungul ultimilor ani, Raw Paleo a fost apreciata și a primit multe premii, la nivel national si european - Top for Dog in 2019 si 2020 (pentru hrana umeda si uscata pentru caini), Sfinsky in 2020 pentru hrana umeda si Zoobranza pentru hrana uscata, in 2019.

Ce conține hrana pentru caini și pisici RAW Paleo?
Te-ai intrebat ce face aceasta hrana pentru pisici si caini atat de speciala? Daca mai sus am prezentat de ce variantele actuale de mancare pentru animale, de azi, nu sunt chiar ceea ce par, merita sa vedem prin ce se disting produsele Raw Paleo.
Cum sunt concepute si fabricate aceasta mancare?

- Hrana USCATA: carnea proaspata, legumele si aditivii sunt atent selectati dupa o reteta proprie. Apoi, ingredientele sunt măcinate; se amestecă în proporție potrivită și se fierb sub presiune. Ulterior, după formarea crochetelor, mâncarea se usucă cu aer cald - acest lucru duce la eliminarea excesului de apă; in final, totul se răcește. Reducerea cantitatii de apă garantează păstrarea prospețimii produsului.

- Hrana UMEDĂ: este produsă prin măcinarea și amestecarea cărnii proaspete și a aditivilor naturali, plasându-le într-o cutie sau într-un plic, tratate cu căldură. Temperatura și durata acestui proces sunt controlate cu precizie, pentru a preveni deteriorarea produsului și pentru a păstra valoarea nutritivă a alimentelor. Gata! Astfel, câinele sau pisica poate aprecia un gust grozav de RAW PALEO.

Urmareste eticheta de pe produsele Raw Paleo pentru a afla mai multe informatii utile:
  1. Lista de INGREDIENTE
Aceasta insiruire de componente ne spune ce ingrediente, în ordine descrescătoare, conține respectivul recipient.
 
  1. COMPONENTE ANALITICE
Aici vom gasi informații despre procentul de macroelemente (proteine, grăsimi, carbohidrați, fibre și așa-numita cenușă).
 
  1. ADITIVI
De pe pachete nu lipsesc nici datele despre orice ingrediente suplimentare adăugate pentru a spori consistența, valoarea nutritivă sau palatabilitatea (de exemplu vitamine).


Hrana RAW Paleo - recunoastere si apreciere prin Certificatul European de Calitate

In anul 2019, gratie atenției sporite acordate respectarii celor mai înalte standarde de catre marca RAW PALEO, a facut ca acest brand sa fie apreciat prin obtinerea Certificatulului European de Calitate (CERTIFICAT DE CALITATE EUROPEAN® 2019) la categoria „Produs”.

Gama de hrană pentru câini și pisici RAW PALEO a primit Certificatul European de Calitate pentru profesionalism, angajament și străduință de îmbunătățire a calității. Produsele marca RAW PALEO, se remarcă printr-o compoziție echilibrată din punct de vedere profesional. Fără cereale, cu o singură sursă de proteine ușor digerabile, o listă scurtă și transparentă de ingrediente, fără aditivi artificiali sau umpluturi și, mai presus de toate, cu cel mai mare conținut de carne de pe piață – hrana uscată pentru câini RAW PALEO conține până la 80 g de hrană proaspătă. curcan în 100 g de mâncare.

Alege RAW Paleo pentru cainele tau
RAW PALEO este bogat în carne și legume proaspăt preparate, ceea ce îl face foarte gustos și aromat. Fiecare porție conține tot ce este necesar pentru creșterea sănătoasă a câinelui tău în fiecare etapă a vieții sale.
- Una dintre cele mai populare optiuni este Adult Medium Turkey - Hrana uscata pentru caini adulti de talie medie. Ce alte recomandari primesti?
 
  1. Hrana pentru catelusi
- Raw Paleo, hrana umeda pentru Puppy, Miel - Hrana completa si echilibrata pentru intretinere, recomandata catelusilor, de la intarcare pana la maturitate (1 an).
- Hrana Uscata, Raw Paleo Mini Puppy - Raw Paleo Puppy Mini este o hrana de intretinere completa si echilibrata pentru cresterea armonioasa a catelusilor de rasa mica.
- Hrana Uscata, Raw Paleo Medium Puppy - hrana de intretinere completa si echilibrata pentru cresterea armonioasa a catelusilor de rasa medie.
- Hrana uscata, RAW PALEO mini puppy vita - o hrana completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie mica in crestere (cu greutate corporala maxim 8kg ca adult), incepand de la intarcare si pana la varsta de 12 luni.
- Hrana Uscata, Raw Paleo Large Puppy - mancare de intretinere completa si echilibrata pentru cresterea armonioasa a catelusilor de rasa mare
- Hrana uscata, RAW PALEO mini puppy vita - o hrana completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie mica in crestere (cu greutate corporala maxim 8kg ca adult), incepand de la intarcare si pana la varsta de 12 luni.
- Hrana uscata, RAW PALEO large puppy vita - este o hrana completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie mare in crestere (cu greutate corporala peste 25 kg ca adult), incepand de la intarcare si pana la varsta de 18 luni.
- Hrana uscata, RAW PALEO mediu puppy vita - o hrana completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie medie in crestere (cu greutate corporala ca adult cuprinsa intre 8-25kg), incepand de la intarcare si pana la varsta de 12-15 luni.
- Hrana uscata, RAW PALEO mediu puppy vita - o hrana completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie medie in crestere (cu greutate corporala ca adult cuprinsa intre 8-25kg), incepand de la intarcare si pana la varsta de 12-15 luni.
 
  1. Mancare pentru caini de talie mare
- Hrana Uscata, Raw Paleo Large Adult - o hrana de intretinere completa si echilibrata dedicata cainilor de rasa mare.
- Hrana uscata, RAW PALEO large adult vita - o hrana completa si echilibrata, dedicata cainilor adulti de talie mare (cu greutate corporala peste 25kg). Formula este fara cereale, mono-proteica- sursa unica de proteine de origine animala- carne de vita. Adaosul de midii verzi (green lipped mussel), ulei de somon si ulei de borrago sprijina sanatatea optima a pielii si blanii.
- Hrana umeda pentru caini, adult, RAW PALEO, carne de curcan si rata - formula nu contine cereale, sursa de baza a proteinelor este carnea de CURCAN imbogatita cu 15% carne de RATA.
 
  1. Hrana pentru caini de talie medie
- Hrana Uscata, Raw Paleo Medium Adult - mancare de intretinere completa si echilibrata dedicata cainilor adulti de rasa medie.
- Hrana uscata, RAW PALEO mediu adult vita - Raw Paleo Medium Adult este o hrana completa si echilibrata, dedicata cainilor adulti de talie medie (cu greutate corporala cuprinsa intre 8-25 kg). Formula este fara cereale, mono-proteica - sursa unica de proteine de origine animala - carne de vita. Adaosul de ulei de somon si ulei de borrago sprijina sanatatea optima a pielii si blanii.
 
  1. Hrana pentru caini de talie mica
- Hrana uscata, RAW PALEO mini adult vita - o hrana completa si echilibrata, dedicata cainilor adulti de talie mica (cu greutate corporala maxim 8kg), cu varste intre 1- 7 ani
- Hrana Uscata, Raw Paleo Mini Adult  - Dog Mini Breed este o hrana de intretinere completa si echilibrata dedicata cainilor de rasa mica
Hrana umeda, RAW PALEO, adult, carne de Vita - Hrana completa si echilibrata pentru intretinere, recomandata cainilor adulti de la maturitate (1 an) pana la varsta de 5 ani (talie mare) sau varsta de 6 ani (talie mica) .
Hrana umeda, RAW PALEO, adult, carne de miel - mancare completa si echilibrata pentru intretinere, recomandata cainilor adulti de la maturitate (1 an) pana la varsta de 5 ani (talie mare) sau varsta de 6 ani (talie mica) .

Obezitate 
- Hrana umeda, RAW PALEO Light, adult, miel - mancare completa si echilibrata pentru intretinere, recomandata cainilor adulti supraponderali sau cu tendinte de obezitate, de la maturitate (1 an) pana la varsta de de 6 ani .
- Hrana umeda, RAW PALEO Light, adult, Vita - hrana completa si echilibrata pentru intretinere, recomandata cainilor adulti supraponderali sau cu tendinte de obezitate, de la maturitate (1 an) pana la varsta de de 6 ani .
- Hrana umeda, RAW PALEO Light, adult, Curcan -  recomandata cainilor adulti supraponderali sau cu tendinte de obezitate, de la maturitate (1 an) pana la varsta de de 6 ani .


Descopera ofertele RAW Paleo pentru pisica ta
Pisici adulte
- Hrana umeda, RAW PALEO CAT, adult, carne de curcan - recomandata pisicilor adulte incepand cu sfarsitul primului an de viata.
- Hrana umeda, RAW PALEO CAT, adult, carne de vanat - creata pentru pisicile adulte incepand cu sfarsitul primului an de viata.
- Hrana umeda, RAW PALEO CAT, adult, carne de vita - hrana completa si echilibrata pentru intretinere, recomandata pisicilor adulte incepand cu sfarsitul primului an de viata.

Pui de pisica
- Hrana umeda, RAW PALEO, kitten, carne de Vita - potrivita puilor de pisica incepand cu momentul intarcarii si pana la sfarsitul primului an de viata.
- Hrana umeda, RAW PALEO, kitten, carne de curcan - recomandata puilor de pisica incepand cu momentul intarcarii si pana la sfarsitul primului an de viata.

Probleme de obezitate sau pisici sterilizaste
● Hrana umeda pentru pisici sterilizate, RAW PALEO CAT, carne de vanat - Hrana completa si echilibrata pentru intretinere, recomandata pisicilor adulte sterilizate sau cu tendinte de obezitate.
● Hrana umeda pentru pisici sterilizate, RAW PALEO CAT, carne de vita - potrivita pentru pisicile adulte sterilizate sau cu tendinte de obezitate.
● Hrana umeda pentru pisici sterilizate, RAW PALEO CAT, carne de curcan - pentru pisicile adulte sterilizate sau cu tendinte de obezitate.

 

Suport clienti Luni-Vineri 9-16:30

0215558662 0770746657 contact@petmax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!