Creste-ti cainele cu mancarea Acana

Creste-ti cainele cu mancarea Acana

Câinii sunt cunoscuți drept „cel mai bun prieten al omului” din  motive bine stiute de catre toata lumea. Acestia sunt loiali, iubitori și mereu fericiți să te vadă. Dar ceea ce mulți oameni nu realizează este că si câinii au nevoie de hrană de calitate la fel ca oamenii. De aceea, am întocmit un articol nou, aici pe blogul magazinului Petmax, pentru a vorbi despre mancarea de  câini de la Acana. Aceste alimente vor oferi câinelui tău toți nutrienții de care are nevoie pentru a rămâne sănătos și fericit!

Nutriția animalelor de companie este un subiect in trend în aceste zile, iar posesorii de caini ori pisici (si nu numai) sunt îngrijorați acum mai mult ca niciodată de ceea ce se întâmplă în castronul prietenului lor blănos. Una intre marcile de hrană pentru câini de top este Acana - aceasta își propune să ofere o mare varietate de arome, texturi și scopuri nutriționale pentru a-ti hrăni patrupedul. 

Datorită schimbărilor în hrana pentru câini din ultimii ani, companiile sunt fortate să se adapteze la noile transformari. Nutriționiștii își propun să ofere câinilor o dietă mai bună, iar Acana pare să urmeze exemplul, remarcandu-se mereu prin calitatea de care da dovada.

În ciuda faptului că popularitatea sa este relativ recentă, Acana există de ceva vreme. Acestia s-au adaptat la așteptările în continuă schimbare în ceea ce privește hrana pentru animale de companie, adoptând o abordare mai holistică a liniilor lor alimentare. Acest lucru s-a dovedit a fi un mare succes, deoarece continuă să încorporeze standarde moderne.


 
Pe scurt

ACANA produce hrană naturală, premiată, pentru câini și pisici, adecvată din punct de vedere ecologic și obtinuta cu ingrediente proaspete. Misiunea companiei este de a producem hrană pentru câini și pisici, de calitate premium, folosind cele mai bune ingrediente din lume.

Alimentele Acana sunt preparate cu ingrediente animale proaspete sau crude, echilibrate, cu fructe și legume întregi. Hrana premium ACANA pentru caini este bogata in proteine, hranitoare si apetisanta. Conținr exclusiv ingrediente de la fermieri, crescători și pescari atent selecționați. Rețetele noastre sunt ideale pentru câini de toate vârstele: căței , câini adulți și câini vârstnici . Rețetele de hrană premium pentru pisici ACANA, disponibile în diferite soiuri și arome, sunt hrănitoare și bogate în proteine ​​pentru a oferi felinei tale tot ce are nevoie pentru un aspect fara repros și o sănătate optimă. Pisicute, pisici adulte și pisici senior: exista hrana perfectă pentru fiecare varsta. Numele „ACANA” este inspirat de culturile din Alberta, Canada. De-a lungul anilor, acest nume a devenit sinonim cu calitatea. Astăzi, mancarea Acana se produce în bucătăriile de ultimă generație din Edmonton, Alberta și Kentucky.

Despre istoria companiei
Hrana pentru animale de companie Acana este deținută de Champion Pet Foods. Denumirea ii vine de la locul său de naștere, în terenurile agricole din Alberta, Canada. Acana își propune să folosească rețete naturale cu 50% ingrediente de origine animală. Deși nu a început ca o alegere holistică, ei și-au îmbunătățit rețetele, oferind calitatea pe care o merită prietenul tău necuvantator.

Linia alimentară a Acana a crescut exponențial de la începuturile sale, în Canada, în anii 1970. Produsele par să se adapteze vremurilor, creând o linie de hrana uscata care conține bucăți congelate crude și proaspete pentru un aport nutrițional optim.

Reglementările organismelor de control si propriile obiective interne privind produsele, fac ca această companie va continua să crească și să pună în aplicare măsurile corecte pentru a asigura prospețimea și siguranța hranei pentru caini.



Cum se vinde?
Deși hrana pentru câini Acana nu este vândută în majoritatea supermarketurilor, această brand premium este disponibil la un preț competitiv, utilizând o gamă largă de ingrediente de înaltă calitate în formulele sale. Cercetarea continuă facuta in cadrul companiei și introducerea hranei pentru câini care include cereale este un pas excelent către o nutriție echilibrată pentru toți câinii.

Pentru ce tipuri de câini este cea mai potrivita hrana Acana?
Mancarea pentru câini Acana folosește ingrediente de înaltă calitate, cu accent pe proteinele de origine animală, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru majoritatea câinilor sănătoși. De asemenea, oferă câteva rețete de specialitate, cum ar fi cele pentru juniori.

În timp ce linia originală de alimente pentru câini adecvată din punct de vedere biologic de la Acana a fost construită în jurul unei diete fără cereale, brandul oferă acum câteva formule care includ cereale. Deși aceste rețete nu sunt la fel de populare precum ofertele fără cereale ale mărcii, rețetele care includ cereale sunt în general recomandate pentru câinii fără sensibilitate la cereale. Vă încurajăm să discutați cu unul dintre consultantii din magazinul Petmax.ro pentru a determina ce formulă este cea mai bună pentru câinele detinut.

Avantaje si beneficii Acana
Ca atuuri, cand vine vorba de hrana pentru caini, merita amintite aceste puncte:
- Folosește surse de carne durabile și locale
- Produs in SUA.
- Deținut de o mică companie de hrană pentru animale de companie
- Nu exista un istoric de rechemare de produse
- Oferă rețete „adecvate din punct de vedere biologic”.
- Produce formule fără cereale dar și care includ cereale
- Transparență excelentă a ingredientelor

Ca puncte mai putin pozitive, trebuie precizate si aceste lucruri:
- Acana nu este disponibila la toți comercianții de hrană pentru animale de companie
- Brandul nu ofera opțiuni de mâncare umedă

Ce spun utilizatorii la nivel global?
Ca și în cazul oricărei achiziții care afectează sănătatea și bunăstarea câinelui tau, cu cât ai mai multe informații la dispoziție, cu atât mai bine. Iată comentariile altor evaluatori care au analizat profund Acana și liniile sale de produse:

Dog Food Network: „Cu toate ingredientele proaspete și bucătăriile de ultimă generație din Kentucky, hrana pentru câini Acana se dovedește a fi o marcă de încredere pentru hrana sănătoasă pentru câini, pentru toate tipurile de rase.”

Woof Whiskers: „ACANA are, fără îndoială, unele dintre ingrediente de cea mai înaltă calitate din întreaga industrie, străduindu-se să-și aducă produsele de pe câmp la fabrică în mai puțin de 48 de ore.”

Dog Food Insider: „[Formula de rață și pere este] este una dintre hit-urile Acana, cu o singură sursă de proteine ​​– în acest caz rața. Hrana aceasta poate avea o singură sursă de proteine ​​din carne, dar nu este deloc o formulă limitată de ingredient.”

TreeHouse Puppies: „Pentru proprietarii de câini care caută o reteta bogată în proteine, făcută cu ingrediente naturale și sigure, Acana este fără îndoială o alegere excelentă.”

DogFoodAdvisor: „Când luați în considerare efectul de creștere a proteinelor oferit de mai multe leguminoase, acesta arată ca profilul unor crochete care conțin  o cantitate moderată de carne.”


Caracteristicile pe care trebuie sa le cunosti cand alegi un tip de hrana
Când încercați să găsiți cea mai sănătoasă hrană pentru cainele de acasa, ar trebui să căutați câteva lucruri: hrană care este completă și echilibrată, ce conține o mulțime de ingrediente de calitate și este potrivită pentru vârsta, dimensiunea și starea de sanatate a acestuia.


- Complet si echilibrat
Verificați eticheta de pe hrana câinelui pentru a vă asigura că scrie „complet și echilibrat” - un alt lucru bun de căutat este declarația de adecvare nutrițională de pe ambalaj. De obicei, este scris cu litere mici, așa că poate fi necesar să căutați pentru a o găsi.

Toate nevoile alimentare ale câinelui tău ar trebui satisfăcute dacă mănâncă o hrană completă și echilibrată. Cu excepția cazului în care există afecțiuni specifice de care poate suferi câinele tău, acesta nu vor avea nevoie de suplimente suplimentare pentru a-și satisface nevoile alimentare zilnice, deoarece sunt incluse în hrană.

- Ingrediente de înaltă calitate
Verificați ingredientele pe care le recunoașteți. Mâncarea câinelui tău ar trebui să conțină și fructe, legume, cereale, vitamine și minerale pentru a-și completa cerințele nutriționale.

Vitaminele și mineralele sunt, de asemenea, necesare atunci când căutați o hrană pentru câini de înaltă calitate.

Acestea sunt câteva vitamine importante pe care trebuie să le țineți cont în hrana câinelui
- Vitaminele solubile în grăsimi includ:
  • Vitamina A
  • Vitamina D
  • Vitamina E
  • Vitamina K
- Vitaminele solubile în apă includ:
  • Vitamina B12
  • Riboflavină
  • niacina
  • Colina
- Mineralele esențiale pe care hrana câinelui tău ar trebui să le conțină includ:
  • Calciu
  • Fosfor
  • Potasiu
  • Magneziu
  • Sodiu
  • Fier
  • Cupru
  • Zinc
Cu excepția cazului în care cainele are o alergie la cereale, asigurați-vă că alegeți alimente care includ cereale. Hrănirea cu hrană fără cereale unui câine care nu are nevoie de aceasta poate duce la o afecțiune cardiacă numită cardiomiopatie dilatată sau DCM.



Formulat pentru condițiile de sănătate, dimensiunea și vârsta câinelui tău
Unii caini vor avea nevoie de hrană specială pentru alergii, sensibilități alimentare sau afecțiuni medicale.

De asemenea, ar trebui să oferiti hrana pentru câine care este adecvată vârstei și mărimii lui. Există alimente formulate pentru câini de talie mică sau mare și puteți cumpăra diferite alimente pentru căței și câini în vârstă, din oferta ACANA de la Petmax.ro!

- De exemplu, Acana ofera o varianta de hrană pentru câini fără cereale, cu ingrediente limitate, care vă poate ajuta animalele de companie cu probleme la scaun - vezi aici Acana Singles Miel si Mere la 2 kg.
- Cea mai bună hrană pentru câini cu ingrediente limitate: ACANA cu ingrediente limitate - Rețetă de rață și dovleac. Această hrană pentru câini cu ingrediente limitate este o opțiune excelentă dacă câinele tău are alergii alimentare. Dovleacul furnizează o mulțime de fibre pentru a ușura digestia și are o singură sursă de proteine (rata), care este, de asemenea, considerată exotică, pentru a minimiza reacțiile.
- Pentru a preveni dereglarile greutatii si problemele articulare, intalnite in special la cainii de talie mare (chestiuni ce apar adesea sau se accentueaza din cauza mancarii cu multi carbohidrati), poti alege ACANA Heritage Adult Large Breed, hrană uscată fără cereale pentru câini talie mare, 17kg - bogat în proteine si carne de pasare proaspata, oua si peste prins in salbaticie.
- Doresti o dezvoltare fizica optima, pentru juniorii de talie mica? Ai nevoie de o dieta bogata in proteine si grasimi, din carnuri variate - descopera Acana Puppy Small Breed Heritage la 6 Kg. Pentru căței de talie mică, ajungând la 9kg la maturitate. Contine pui Cobb crescuti liberi, ouă integrale de la fermele locale, platica salbatica din nordul insulei Vancouver, legume și fructe coapte la soare  – toate aduse proaspăt pentru hrănire de neegalat și aromă. Preparat din cele mai bune și proaspete ingrediente canadiene, ACANA îți menține cățelul venerat sănătos și puternic.
- Un necesar energetic mai scazut? Vezi ce iti ofera Acana Heritage Adult Small Breed, 6 kg - o hrana super-premium creata pentru a intampina nevoile nutritionale ale cainilor de talie mica adulti (cu varsta peste 1 an). Dieta are un continut bogat si variat de proteine alaturi de o cantitate mica de fructe legume si plante.

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 9-16:30

0215558662 0770746657 contact@petmax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!