Beneficiile pestelui in alimentatia blanosilor nostri

Beneficiile pestelui in alimentatia blanosilor nostri

Beneficiile pestelui in alimentatia blanosilor nostri


             Pestele este unul dintre alimentele cu cel mai mare aport de acizi grasi esentiali, omega 3, omega 6, proteina, vitamina A, B12, D, E si minerale (potasiu, fier, iod, fosfor, selenium).  Consumul de peste previne osteoporoza datorita vitaminei D, anemia datorita fierului care se regaseste in peste, mareste aportul de calciu in organism, previne inflamatiile si scade riscul de boli cardiovasculare.

            Consumul de peste are un efect uimitor asupra blanii si pielii cainelui si pisicii datorita acizilor grasi care refac grasimile normale de la nivelul pielii radandu-I elasticitatea si hidratarea.



            Datorita aportului mare de acizi grasi esentiali, vitamine si minerale oferite de peste, pe piata gasim multe sortimente de mancaruri pe baza de peste, delicioase, nu numai foarte apreciate de catre prietenii nostri blanosi dar si cu plaja foarte mare de beneficii.
Va prezetam astazi cateva mancaruri si suplimente pe baza de peste care vor fi nu numai indragite de catre animalutele noastre dar vor fi si foarte benefice sanatatii lor.

           Pro Plan Sensitive Skin Somon
          
           La baza produselor din gama Sensitive Skin se afla Optiderma - o combinatie specifica de nutrienti cu rolul de a mentine pielea cainelui sanatoasa si blana stralucitoare. Sursa proteinelor de calitate (somonul) reduce posibilul disconfort al cainilor cu intolerante alimentare: urticariile, eritemul, tulburarile digestive.

Totodata, aceasta hrana protejeaza si articulatiile, permitand cainelui dumneavoastra sa aiba un stil de viata activ si sanatos.
In aceasta gama gasim varianta pentru:

Caini  adulti de talie mica

Caini juniori talie medie

Caini adulti talie medie


Gama Purina Pro Plan nu a uitat pisicile. Puteti regasi pentru pisici game variate de mancare de somon.

Gama Housecat cu somon

Purina Pro Plan Housecat cu somon este un aliment de pisici complet și echilibrat, care furnizează toți nutrienții esențiali. Conține fibre care ajută la limitarea formării ghemelor de păr.

Gama Delicate cu peste oceanic

Purina Pro Plan Delicate cu peste oceanic este un aliment complet și echilibrat pentru pisici, care furnizează toți nutrienții esențiali, inclusiv un prebiotic ce favorizeaza sanatatea tractului digestiv, cu actiune demonstrata.

Conține ingrediente de înaltă calitate selectate cu atenție pentru a ajuta la îmbunătățirea toleranței alimentare printr-un număr limitat de surse de proteine pentru a reduce riscul de intoleranță alimentară.

Gama Sterilised Nutrisavour cu cod

Pro Plan Sterilised Nutrisavour cu Cod  este o hrana umeda completa pentru pisici sterilizate, cu carne de peste in gelatina. Ajuta la mentinerea sanatatii urinare prin favorizarea diluarii urinei.este o hrana umeda completa pentru pisici sterilizate, cu carne de peste in gelatina. Ajuta la mentinerea sanatatii urinare prin favorizarea diluarii urinei.

Gama STERILISED OPTIRENAL cu somon

PRO PLAN STERILISED OPTIRENAL cu Somon  a fost special dezvoltată pentru a ajuta pisicile sterilizate să se mențină sănătoase pe perioada maturității. Nivelul de proteine, carbohidrați și grăsimi a fost special adaptat pentru a contribui la menținerea greutății ideale a pisicilor sterilizate.

Mancarea ADVANCE cu somon de asemenea este este o hrana superpremium completa si perfect echilibrata. Special creata pentru câini cu sensibilitate digestivă – somonul – o sursă de proteine de înaltă calitate și orez, fac din această hrană o hrană cu digestibilitate ridicată ce susține sistemul digestiv al câinilor cu sensibilități digestive.
· Cu aport de acizi grași esențiali omega 3, 6, biotină și zinc – pentru susținerea unei pieli sănătoase și a unei blăni strălucitoare.
· Nutriție delicată cu FOS (fructo-oligo-zaharide) – ce susțin creșterea florei intestinale benefice care are ca efect o mai bună absorbție a nutrienților și îmbunătățesc mirosul fecalelor.
· Cu somon și orez ca ingrediente principale – o sursă excelentă de proteine și carbohidrați ușor digerabili.
· Monoproteină animală – sursă unică de proteine animale – somonul.
· Cu pirofosfați – ce oferă o protecție minerală dinților câinelui prevenind formarea tartrului și susținând o respirație proaspătă.

Fie ca avem catel talie medie/mare

sau catel talie mica

Advance dog sensitive ne-a pregatit pentru fiecare talie in parte o delicioasa mancare pe baza de somon care nu doar ca le va placea blanosilor nostri foarte tare dar ii va ajuta sa-si recapete pielea si blana sanatoase

Dupa modelul natural de hranire al lupilor, stramosii directi ai cainelui domestic avem si mancarea super premium din somon si peste oceanic

Taste of the Wild Pacific Stream Adult

Reteta Pacific Stream are la baza carnea proaspata de somon afumat, peste oceanic, cartofi dulci si mazare, o sursa importanta de energie usor digerabila. Adaosul de fructe si legume, ce contin antioxidantii naturali ii asigura cainelui protectia de care are nevoie in fiecare zi.

In afara mancarurilor delicioase din peste, putem sa ne ajutam animalutele si cu suplimente pe baza de ulei de peste, suplimente care ne ajuta animalutele care au probleme dermatologice.

Vetoskin

Vetoskin pentru pisici si caini se prezinta sub forma de capsule Twist Off, sunt foarte palatabile şi uşor de administrat, chiar şi pisicilor. Asigura calitatea şi prospetimea ingredientelor, care pot oxida foarte rapid. Produsul pe baza de ulei de peste, ulei preset la rece din Limba mielului, zinc, vitamine (B1, B2, B6, B12), biotina se recomanda în tratarea câinilor şi pisicilor care suferă de afecţiuni dermatologice, cu simptome ce includ piele uscată şi exfoliantă, căderi excesive de păr. Formula menţine nivelul optim al funcţiilor dermice, previne uscarea pielii, are proprietăţi anti-edemice şi anti-inflamatoare, sprijină regenerarea pielii şi reduce secreţia de sebum.

Bachus Hair & Skin

Bachus hair & skin va fi pur si simplu adorat de catre cateii si pisicile dumneavoastra. Este un supliment nutritiv gustos care ajuta la mentinerea pielii si blanii datorita ingredientelor sale. Extractul de rizom de turmeric, vitaminele A, C, niacina susțin sănătatea pielii. Extractul de frunze de ceai verde și vitamina E reduc procesele de oxidare, încetinind îmbătrânirea pielii. Biotina contribuie la menținerea sănătății blănii. Acizii grași esențiali polinesaturați omega-3 mențin hidratarea cutanată, reduc mătreața și mâncărimea. Toate acestea reduc mancarimea, matreata si asigura aportul nutritive necesar pielii



V-am dat numai vesti bune, nu? Nu ne oprim aici, va mai dam inca o veste buna. Toate aceste mancaruri si suplimente le gasiti acum la noi pe site la reduceri foarte mari. Nu le ratati! Blanosii vostri va vor multumi cum numai ei stiu.

 

Suport clienti Luni-Vineri 9-16:30

0215558662 0770746657 contact@petmax.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!