Menu

Bine ai venit in comunitatea PetMax, te invitam sa te alaturi noua, intr-o lume frumoasa si jucausa. Poti vedea poze cu pisici amuzante, filme cu caini dragalasi si videoclipuri cu pisici curajoase.
Ai primit un catelus sau o pisica si nu sti ce nume sa ii pui? Noi te ajutam sa te hotarasti, poti alege din sutele de nume de catei si nume de pisica expuse pe PetMax.ro.

Canarii tai vor fi fericiti si intrigati atunci cand vor asculta trilurile “profesioniste” ale unor canari de cantec despre care vorbim in sectiunea dedicata canarilor.

A+ A A-

Catelusi adorabili si poze cu pisici jucause

Aceasta vacuta face parte din rasa Dexter, vacuta Swallow masoara doar 84 cm inaltime, la aceasta inaltime putem spune ca sunt multe oi care se uita de sus la micuta bovina.Aceasta pasare a avut doar 94 g in momentul in care a eclozat, fiind cea mai mica pasare nascuta in captivitate. Intre timp aceasta a crescut normal.

cea-mai-mica-pasare

Avand doar 15.24 cm inaltime, Fizzy este probabil cea mai scunda pisica din lume, iar stapanul ei spune ca, in ciuda inaltimii reduse, Fizzy nu are nici o problema in a escalada locurile cele mai inalte.

cea-mai-mica-pisica

Ce este mic, alb-negru si se rostogoleste peste tot? Este Wu Shi Er Ke! Acesta a avut la nastere doar 51 de grame, fiind cel mai mic pui de panda care a supravietuit.

cel-mai-mic-panda

FacebookTwitterStumbleupon